Gent

Luchthavenvervoer Gent

Vervoer luchthaven / GentLuchthavenvervoer Filip Bracke, dat is comfortabel en stressloos vervoer van en naar de luchthaven vanuit Gent.

Zonder stress en tijdig op de luchthaven aankomen, ruim op tijd voor uw vlucht? Daarvoor moet u bij personenvervoer luchthaven Taxi Filip Bracke uit Zaffelare - Lochristi zijn!

Luchthavenvervoer van & naar Gent à correcte tarieven? Taxi chauffeur Filip Bracke!

Taxi Gent

Taxi GentTaxi Filip Bracke uit Lochristi bij Gent stelt als taxi personenvervoer voor aan zowel particulieren als bedrijven van/naar Gent en omgeving.

Als u dat wenst halen wij ook uw zakenpartners, klanten etc. op in Gent of kunnen het vervoer van een vlieghaven in Belgie, Nederland, Frankrijk of Duitsland naar Gent regelen.

Evenementenvervoer Gent

Personenvervoer van/naar feesten & evenementen in regio Gent

party taxi GentGaat u naar een (bedrijfs-)feest, festival of ander evenement in regio Gent en heeft u geen zin om zelf te rijden, laat u dan rijden!

Chauffeur Filip Bracke stelt ook in Gent evenementenvervoer voor zodat u op tijd op het evenement of feest aankomt veilig en wel terug thuis geraakt. Met plaats voor acht passagiers kunt u samen met uw vrienden, familie of collega's genieten van deze luxe. Weggaan, plezier maken en een glaasje kunnen drinken. Het kan allemaal dankzij de taxi- & chauffeursdiensten in Gent!

Chauffeur Gent

privé chauffeur GentHeeft u als organisator van een evenement of (bedrijfs)feest in Gent een chauffeur nodig? Ook dan kan u eveneens beroep doen op Filip Bracke! Als ervaren chauffeur brengt Filip gasten op het afgesproken tijdstip op de plaats van bestemming.

Ook de verhuur van een voertuig met privé chauffeur in Gent behoort tot de mogelijkheden! Beeld u zich het gemak in van stressloos naar uw diner, feest, zakenlunch... gebracht te worden. Voertuig met chauffeur (lees: "zakelijk vervoer") is ook dé ideale oplossing voor zij die tijdens het rijden nog willen doorwerken.

Koerierdienst Gent

koerierdienst GentAls koerier in regio Gent stelt flipskoerier.be een nationaal en internationaal transport van kleine pakjes en grotere pakketten voor. Naast koerier in België omvat de dienst eveneens het vervoer van colli's van en naar de buurlanden Nederland, Frankrijk en Duitsland.

Info, prijzen & offerte vervoer & transport Gent

Meer weten over de mogelijkheden inzake personenvervoer, pakjestransport, taxi of privé chauffeur in Gent? Contacteer Filip geheel vrijblijvend!

(Luchthaven-) vervoer van & naar Gent à correcte tarieven? Taxi / chauffeur Filip Bracke!